lauantai 19. maaliskuuta 2011

Arvaa Mikä Päivä Tänään On?

Tasa-arvon päivä. Päivä jota feministien ei pitäisi juhlia.Ymmärrettävistä syistä - heidän pitäisi boikotoida tätä päivää samasta syystä kuin minä boikotoin naistenpäivää (tasa-arvo ei sovi sen enempää feministien agendaan, kuin erikseen naisille "pyhitetty" päivä tasa-arvon agendaan).Maailmassa on ainoastaan kolme asiaa, joita naiset eivät ymmärrä, ja ne ovat vapaus, veljeys ja tasa-arvo.
- G.K. Chesterton

Mutta miten moni liittää tämän päivän mielessään juuri naisiin; feministeihin.

Löytyykö kaiken takaa nainen, onko se syy tälläiseen?

No miehen takaa ainakin löytyy, mutta pääasiassa silloin kun kyseessä jonkin sankarillisen teon suorittaminen, edelläkäyminen ihmiskunnan historiassa ja innovaatioissa.. jne. Tällöin nainen on melko kirjaimellisesti miehen takana.

Mutta silloin nainen löytyy miehen edeltä, kun kyseessä on “tasa-arvon” nimissä suoritettu etuilu, ja kiintiökiilaaminen.

Voidaan katsoa mitä tapahtuu kun tulee seuraava Fukushima, seuraava 9.11. tai mikä tahansa vastaava katastrofi.

Voisin laittaa tähän kuvan jostain näistä tapahtumista, ja käskeä etsimään kuvasta pelastustoimiin OSALLISTUVIA naisia – mutta kuka tahansa ymmärtäisi heti sen olevan kompakysymys: kuvassa ei ole lainkaan naisia (palomiehet ovat samasta syystä palomiehiä, kuin kirvesmiehetkin ovat kirvesmiehiä - kiintiöpaikoista jostain syystä naisia kiehtovat paljon enemmän siistit, johtoportaan sisähommat).

Nyt tietysti joku miestenvihaaja sanoo:
“Mutta 9.11. oli miesten syytä, aivan kuten menkat ja peniskateuskin!!!111!”

Rauhoitu, ja vaihda tamponi siskokulta, hätä ei ole tämän näköinen.

Lupaan etten mainitse mitään esim. Margaret Thatcherista mikä on hyvä osoitus päättäjäksi päässeestä naisesta joka ei voisi koskaan kannattaa muita kuin pehmeitä arvoja.

Sen sijaan sanon että nainen ei kannata kovia arvoja kuten kuolemantuomiota - paitsi silloin kun niiden kohteena on hiiri lattialla, hämähäkki pöydällä, raiskaaja tai Hitler.

Nämäkin tuomiot saa panna käytäntöön tietysti mies. Ja  taas kerran, kaikkien miesten takana on nainen.

Tilanteen palattua normaaliksi nainen ei malta olla tulematta miehen eteen.

Heti tasa-arvoiseksi päästyään nainen alistaa miehen.
- Sokrates

- Hyvää tasa-arvon päivää.

PS. Ja puhuttaessa tässä nyt naisista, kyse on etenkin ns. feministisestä naistyypistä joka ei epäröi ottaa omakseen kaikkia etuja, ja välttää jokaista velvollisuutta - puhumattakaan sitten näiden arvojen (passiivisesta/ aktiivisesta) edistämisestä, toisin kuin feministit en lähtisi suoraan ylistämään että "Kaikki miehet/kaikki naiset", juuri nyt vain yhteiskunta on feministisen myrkytyksen tilassa ja moni mies, mutta etenkin nainen hukassa.
- Mutta sen sijaan miesmaskulisti ja naismaskulisti ovat todellinen tasa-arvon vastaisku (jälkimmäisellä en tarkoita muuten miesasiaan sotkeutuneita ja soluttautuneita "myyrättäriä").

PPS. Tässä vielä hieman ajankohtaista luettavaa...voit testata seuraavilla jutuilla kuuluuko sinun juhlia tätä päivää.

Wallin: Naisia johtopaikoille vaikka kiintiöillä

Naisia Fukushimaan vaikka kiintiöillä

5 pisteen vihje: Et voi ottaa toista, ilman toista.

Ei kommentteja: