perjantai 18. helmikuuta 2011

Tuetuttaa

Yllättävä reaktio Björn “kapitalismin maskotti” Wahlroosilta.

273 000 €/v maataloustukea saava Wahlroos panisi leikkurin käyntiin


Se, että hän vastustaa sosialismia, eli Amerikan mallista jossa kapitalistia tukee koko kansa, ilman että kapitalistin täytyy maksaa tätä takaisin.

Tämä kuitenkin on huomattavasti helpompi liennytys kapitalistin tehdä, juuri silloin kun hän on itse juuri saanut noin 300 000 € tukia. On helppo aloittaa paasto kylläisenä. Me ymmärrämme tämän.

Täydellisen Järjestelmän tukemisen kohteena on ajatus että he joille on paljon annettu, ovat heitä joilta paljon vaaditaan eikä päinvastoin. Sikäli suuryritysten tukeminen onkin arveluttavaa. Samoin Täydellisen Järjestelmän maataloustuotantolaitosreformissa välikädet poistettaisi kokonaan, jolloin työläiset hoitaisivat maatalouden siten että tuotantolaitokset ovat työpaikkoja jotka valtio tai yksityiset omistavat – yksityisten toiminta nähtäisi ennen kaikkea liiketoimintana, jolloin heitä koskee samanlaiset rajoitukset kuin vaikkapa pienyrittäjiä – jotka nähdään pikemminkin samaan veneeseen kuuluvina työläisten kanssa, kuin kapitalistien jotka edustavat rahavaltaa.

Ei pidä luulla että kapitalisti edustaa yrittäjyyttä, he ovat vain taho joka järjestelmän turvin pidättäää niin innovaatiot kuin työn tulokset – työläisten näkyvän ja näkymättömän työn tulokset itsellään, tai voitot niistä. Oikeistolaiset porvarit ja heidän huijaamansa wanna be-porvarit, reguloijat, rakastavat käsittää tämän asian väärin, mutta me emme ole heidän huijattavissaan!

“Hän tuli sanoneeksi myös, että näillä miehillä oli vain kahdeksan tunnin työ ja silti se oli heidän mielestään liikaa, kun taas hän teki vähintään kuusitoista tuntia työtä vuorokaudessa. Suuttuneen vanhuksen mieleen ei juolahtanut, että hänen kuusitoista työtuntiaan olivat kuusitoista vapaatuntia, ja että työläisen ensin täytyi olla orjatyössä kahdeksan tuntia ennen kuin hän voi aloittaa sen työn, vapaa-aikana. Jolleivat vapaissa ammateissa olevat ihmiset onnellisempia ihmisiä maailmassa, heidän pitäisi perusteellisesti hävetä eikä kiljua. Heillä on taakkansa, mutta he ovat toisia paremmassa asemassa siinä, että ovat yhdistäneet kulttuurin hyvyydet villi-ihmisen vapauteen. Mutta useimmiten he valittavat ja irvistelevät kuin paviaanit kahlittuille veljilleen.... Te työläiset ajattelette liiaksi omaa itseänne ja liian vähän yhteiskunnan viihtyisyyttä. Teidän tulee muistaa työn siunaus ja työn ilo. Mutta työn iloa ei löydy tehtaasta. Siellä työ on kirous ja muuttuu siunaukseksi vain suhteessa työttömyyteen, joka on vielä suurempi kirous. Orja on tiukasti kiinni ruuvipenkissä. Hänen pelastuksensa on kasvava tylsämielisyys vuosien mittaan. Monet pääsevät niin pitkälle, että uskovat että heillä on hyvä tehtaassa tai tukki harteilla. Mutta silloin on myös Janten laki täytetty, kaikki mahdollisuudet kuolleet...” - Aksel Sandemose


Sitten kuitenkin iskee wanha kunnon kapitalistinen massakontrollin ase.


"Myös alle 25-vuotiaiden toimeentulotuista Wahlroos luopuisi.
- Ei kai ne hullut maksa toimeentulotukea jengille, joka näyttää keskisormea koulutukselle? Puhun nyt terveistä, hyvinvoivista, normaaleista alle 25-vuotiaista. Ei niille pidä näyttää laveata tietä! kiihtynyt Wahlroos pauhaa."

Tuon voidaan sanoa olevan ikärasismia, ja muutenkaan tuo ikäluokka joka on yleensä ominaista kauraa moderniin orjatyöhön ei tulisi joutua entisestään ahtaammalle. Se että alle 30-vuotiaiden, puhumattakaan juuri täysi-ikäiseksi tulleiden pitäisi tietää mitä heistää tulee isona (etenkin kun järjestelmässä itsessään massakontrollin asein ohjaa näitä itselleen edullisiin asemiin, itse tiedän työvoiman kanssa yhteistyötä tehneenä että keskitysleirivangin tavoin, tai lottopallon, olet numero jonka kohtalo arvotaan tai sijoitetaan sopivaan kapitalistin määrittelemään tarkoitukseen - älä turhaan esitä omia toiveitasi, ne ovat muodollisuuksia jotta olisit yhteistyökykyisempi ja joiden alentuvainen sivuuttaminen opettaa sinut olemaan alistettuna ja tekemään mitä sinun käsketään) joten heidän painostaminen vuosikausien koulutusputkiin, tai pompotteleminen pätkätöissä tai vielä pahempaa suoranaisissa orjatöissä "työharjoittelussa" on jotain mitä pitäisi entisestään Nallen mielestä tukea?

Minä  sanon: Ei! Eikä siinä vielä kaikki ystäväiseni, sen lisäksi että sanon että nämä tuet tulisi säilyttää, kannatan myöskin yhteiskuntaa jossa yhdistyy niin oikeudenmukaisuus ja laupeus, sanon että käyttöön tulisi ottaa kansalaispalkka! Sellainen joka auttaa taistelussa kansallista yhteinäisyyttä nakertavaa kapitalistia vastaan, ja antaa tasaisemman vastuksen luokkasodassa.

“Minä annoin arvoa kaikille kapinoitsijoille, mutta minusta oli vähän halpaa tehdä kapina vanhoja eukkoja ja köyhäinhoitolaisia vastaan, jotka jo etukäteen oli lyöty maahan. ... varoi aina tekemästä vallankumousta sellaisia vastaan, jotka merkitsivät jotain tai pystyisivät antamaan hänelle selkään. Oli hauskempaa lyödä hampaat kurkkuun vapisevahuulisilta vanhuksilta.” - Aksel Sandemose
Ongelmana on se, että yhteiskunta on kapitalistinen, ainakin siinä määrin kun sitä ehdoin tahdoin pyöritetään kapitalistin mielivallan mukaan.

Björn sanoo, että puheet rikkaista on turhia, ettei se ole staattinen tila. Joissain määrin totta (joidenkin kohdalla se tuppaa olemaan) mutta samalla osoitus järjestelmän epätasapainosta, se on uhkapeliä jossa samalla kaikki sotivat toisiaan vastaan.


- Mikään maa ei ole koskaan pystynyt tuottamaan taloudellista kasvua ja kansallista vaurastumista ilman, että tietyt yksilöt vaurastuvat. Ilman yksilöiden työntekoon ja yrittäjyyteen liittyvää vaurastumista ei ole mitään taloudellista kasvua tai veropohjaa, jota voisi verottaa.
- Björn Wahlroos

Pitäisi luopua tuosta yksipuolisesta mallista, joka perustuu vain voiton maksimointiin ja loputtomaan kasvuun. Se on rakennettu niin, että siinä voitot aina keskittyvät, joten se tuottaa keskiarvolukemia jotka eivät edelleenkään anna täysin selkeää kuvaa. Täydellinen Järjestelmä ei kannata sitä, että pääoma keskittyy yksipuolisesti joko valtiolle, tai yksilölle, vaan että se levittyy kansallisesti. Tällöin kansalaispalkka toimii luonnollisena, järjestelmän sisäisenä säätelymekanismina. Aseena tässä on mm. tuloerojen tasaaminen, juuri nyt rikastuminen, etenkin kun siitä puhuvat nämä kapitalistit merkitsee vain sitä että jotkut pääsevät rahajunaan, ja sitten voidaan sanoa: Ollaanpas tässä rikastuttu!

“Vapautumiseen köyhällä ei koskaan ole aikaa eikä tilaisuutta. Rahaongelma on se, johon köyhällistölapsi viimeksi tulee. Hän taistelee syvemmällä ja primitiivisemmällä tasolla. Hän tahtoo saada vallan suoranaisesti, ilman rahaksi vaihtamista. Raha ei ole hänen silmissään mitään taistelemisen arvoista. Sitä saa hienoilta, kun tulee tämsällisesti työhön joka aamu ja tekee niin kuin sanotaan. Tai sitä voittaa arpajaisissa. Tai tapahtuu ihme. Työläisellä on valoisia unelmia, että hän löytää kasan rahaa. Tai saa sitä odottamatta perintönä. Siitä johtuu työttömän raskas epätoivoinen viha.”

“Hän ei oppinut lapsena, että valtataistelun täytyy olla epäsuoraa. Hän haluaa, että ihmiset pitävät hänestä ja sen takia antavat hänelle kaiken mitä hän haluaa. Niin ei käy. Hienot eivät avaa kukkaroaan vähenmmällä kuin että hän joka päivä täsmällisesti kulkee tuon kirotun matkan tehtaaseen. Hän tekee niin. Ja sitten voi sattua se katastrofi, jonka keskellä juuri nyt olemme, että tehdas sulkee porttinsa. Mitä nyt? Hän on ilman työtä, johon hänellä mielestäni on oikeus. On tuotettu joukottain janteihmisiä ja heidät on sijoitettava. Systeemi tekee sen välttämättömäksi kasvatusmenetelmällä, joka kastroi sadoiltatuhansilta aivot. Nyt nuo sadattuhannet asetetaan tilanteeseen, josta he eivät selviä ilman aivoja.”

- Aksel Sandemose


Lopuksi vielä hyödyllinen linkki, täällä olisi juttu siitä miten voit tasata puntit koronkiskureiden kanssa.

http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194666997161/artikkeli/porsaanreika++pikavipin+saa+lahes+ilmaiseksi.html

Porsaanreikä

Asia menee käytännössä näin: Kuluttaja ottaa vähintään 200 euron pikalainan esimerkiksi kahden viikon maksuajalla.
Kun laina on tilillä, kuluttajan täytyy peruuttaa laina sopimuksen tekemisestä laskien viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostilla tai seitsemän päivän kuluessa kirjeitse.
Lainanottajalla on velvollisuus maksaa lainattu summa takaisin viimeistään 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.
Lain antaman peruuttamisoikeuden ansiosta lainanottajan tarvitsee maksaa lainasumman lisäksi takaisin vain lainan juoksukorko – ja tämäkin vain, mikäli asiasta mainitaan lainasopimuksessa erikseen. Jos mainintaa ei ole, asiakkaan ei tarvitse maksaa peruutetun lainan korkoja ollenkaan.
Säästö on merkittävä, sillä tähän asti pikavippaaja on maksanut lainastaan huomattavasti suuremmat kulut. Esimerkiksi Risicum Oy tarjoaa 200 euron pikalainaa kahdeksi viikoksi hintaan 238 euroa. Näistä kustannuksista 35,78 euroa tulee lainan muista kustannuksista ja vain 2,22 euroa lainan juoksevista koroista. Sopimus Risicumin kanssa edellyttää korkojen maksamista, mutta perutun lainan kustannus jää silti vaivaiseen 2,22 euroon

On aika soittaa uudestaan tämä kappale.

Ei kommentteja: