torstai 3. helmikuuta 2011

Possunuha – REVISITED!THL: Sikainfluenssarokote yhdeksänkertaisti narkolepsiariskin

"Narkolepsiaperheille pitäisi maksaa korvauksia"


On tullut aika palata aiheen pariin joka oli arvatenkin jokin missä saattoi haistaa “haudatun koiran palanutta käryä”. 

Sikainfluenssa ja etenkin sikainfluenssarokote ovat paljastuneet vaaralliseksi bisnekseksi (jälkimmäisellä ne varsinaiset voitot kuorittiin, ja jos mennään pitkälle voidaan sanoa että ensiksi mainittu järjestettiin parrasvaloihin vain jotta kyseinen rokote saataisi pakkomyytyä ympäri maailman).

"Miksi minulle kävi näin?"

Nyt viranomaiset ovat alkaneet pikkuhiljaa myöntämään että narkolepsian saa, kun ottaa höpöhöpötautiin höpöhöpörokotteen:

Rokotejohtaja myöntää vihdoin:
Yhteys narkolepsiaan löytyy!

Epäillään että kyseessä on jokin tekijä X, joka rokotteen kanssa käynnistää kyseisen terveysdraaman. Tietysti voidaan sanoa että myös tämä rokote on sellainen tekijä, ja koska sitä ja sen kaikkia riskitekijöitä ei tutkittu, niin siksi nyt siivotaan hutkimalla tehtyjen tutkimusten jälkiä.

On jälleen aika palata tähän aiheeseen, ja sanoa: Mitä minä sanoin.

Muistan jo kun tämä koko possunuhakohu alkoi, ja kirjoitin eräällä yksityisellä foorumilla asiasta (koska olin kontroversaalihahmo jo siellä, otin joitakin tekstejäni ylös, mutta tämän tekstin suhteen en ole varma), että tässä on jotain mätää.

Kun olin aikani tehnyt ominpäin tutkimuksiani, olin jo täysin sillä kannalla että hysteria on syytä pysäyttää ennen kun se pääsee pahaksi.

Osa porukasta pysyi hysterian lietsojien kontrollissa, osa puolestaan ryhtyi kyseenalaistamaan ja asettui minun kannalleni.

Hauskaa tässä oli se, että tämä oli kuin miniatyyrikuvaus siitä miten maailmalla kävi. Osa heräsi, osa pysyi hypnoottisessa unessa jossa he ottivat ilman minkäänlaista vastustusta vastaan virallisten tahojen propangandan joka toimi suggestioiden tavoin. Olin kertonut aiemmin sosiaalipsykologiaa, historiaa ja muita yhteiskunnallisia mekanismeja ja ilmiöitä opiskelleena, teoriastani Massakontrollin Aseista.

Tuolloin esitin syyksi laman ja mahdollisen silmänkääntötempun (ja sen, että molempina tuon taudin ilmaantumisen aikoina Yhdysvallat virittelivät avaruusprojekteja - miksi?).

Puhuin suhteellisuudentajusta, siitä että miten tappava normaali flunssa on ja kuinka influenssan kaltaiset taudit Meksikon kaltaisessa maassa ovat arvaamattomia – ovathan ne täällä pohjolassakin! Selitin sitä miten normaali flunssa tappoi aikoinaan harjautumattomat intiaanit kun eurooppalaiset tartuttivat heidät, ja nyt sitten kun huonokuntoiset meksikolaiset saivat kyseisen A-influenssan (mikä kyseinen tauti siis käytännössä on), näin kävi.

Oikea uutisointi, nostatettu hysteria ja joukkosieluun vaikuttava mielenvirus on muuttunut pandemiaksi. Tilastoja ei laitettu vierekkäin, mutta pelko oli herätetty vaisto näiden elementtien ohella, ja kuten jo varhaisissa Täydellisen Järjestelmän teksteissä kerroin tapahtuu se mikrokosmoksessa, mikä tapahtuu makrokosmoksessa, se tapahtuu solussa mikä tapahtuu valtioissa, jopa galakseissa, niin alhaalla kuin mitä ylhäällä. Supersolmuteoria.

Mitä meinaan tällä?

Siis näin ollen, kun hypetys lähti liikkeelle – edellisen kerran se tapahtui yhtä epäilyttävästi, amerikkalaisen armeijan rajojen sisällä (silloinkin USA:lla oli avaruudessa projekteja, mikä sai minut miettimään silmänkääntötempussa tätäkin mahdollisuutta), silloinkin markkinoitiin rokotepropagandaa mutta silloin tauti katosi saman tien ilmestyttyään. Nyt taas kun mentaalitason pandemia lähti liikkeelle, se ujutti lonkeronsa ensin yksityishenkilön psykologisten rajojen sisäpuolelle ja aktivoi tämän pelolla ja epävarmuudella (massakontrollissa tämä aiheuttaa uhrissa tottelaisuuden reaktiona), mutta tämä vaikutti myös makrotason organismeihin kuten valtioihin joiden rajojen yli tämä trendi levisi ja aktivoi valtiot.

Tuloksena miljoonien sijoitukset sikaflunssan torjuntaan, tuhottiinpa jossain muslimivaltioissa jopa sikoja tämän estämiseksi. Kyse oli rahakaasti hyödyttävästä dominoreaktiosta, reaktiosta joka samalla oli silmäkääntötemppu. Valtioiden oli pakko reagoida sillä kansalaiset saatiin ajettua massahysterian partaalle, jolloin he jopa itse vaativat että saavat myrkkyruiskeensa, välttääkseen taudin joka vastaa a-influessaan:

Oikeanlainen mainostus oli olennainen osa tätä myrkytyskampanjaa jolla saatiin rahat pois kansalta; tavallinen influenssa kun ei oikein myy...

Lääkeyhtiöt rahoittavat tutkimusta

Narkolepsia: ”Järkyttävää touhua – pyöritellään vain tilastoja”

Sittemmin tämä silloinen teoriointini on saanut runsaasti vahvistuksia, ja sittemmin myös sitä vastaan on hyökätty sen kirvoittamin primitiivireaktioin.

Nyt kuitenkin peli on lopussa ja asia selvitetty.

Kyseessä oli 2000-luvun toistaiseksi pahin kusetus.

Entä narkolepsiatapaukset?

Itse en usko, ja Täydellinen Järjestelmä ei suinkaan taistele “salaisia pahansuopia maailmanhallituksia” yms. salaliittoja vastaan, mutta se myöntää haitalliset järjestelmät, niiden takana toimivat itsekäät, ahneet ja sanalla sanoen pahat yksilöt ja yhteisöt.

Narkolepsiatapaukset siten johtuvat siitä että ahneuksissaan tätä lääkettä ei tutkittu juuri lainkaan, vaan jopa voidaan sanoa että kuten kapitalismi yleensä, niin tämäkin karkasi käsistä ja sitä ei enää saatu kontrolliin. Toisaalta, on myös mahdollista että välipitämättömyyden sijasta kyseessä oli pahuus, ahneuden ja ylpeyden muodossa joka sai aikaa pakkorokottamiset ja massakontroloivat syyllistämiskampanjat heitä kohtaan jotka uskalsivat nousta tätä pahasti haiskahtavaa projektia vastaan.

Luulisin kuitenkin että tämä on ahneuden ja välinpitämättömyyden ristiriitos, jossa selusta varmistettiin pelon ja paniikin alaisten valtioiden ja ihmisten yhteisön osto- ja vastuunvapautus-sopimusten kautta.

Juuri tämä järjestely takaa sen että syylliset lopulta selviävät kuin koira veräjästä. Miten sattuikaan!

Nauraessa koko matkan pankkiin, tämän hyvin epäterveellisen petoksen tekijät voivat onnitella itseään lähes täydellisestä rikoksesta ihmiskuntaa vastaan - mitä nyt paljastuivat, kun he jotka eivät osta ja niele mitä tahansa, pysyivät kriittisinä tätä haiskahtavaa tapausta kohtaan!

Päivitys 4.2 - kävi juuri kuten sanoin: 

Lääkeyhtiö ei joudu korvausvastuuseen sikainfluenssarokotteesta

Lääkeyhtiö GlaxoSmithKline ei joudu korvausvastuuseen Pandemrix-rokotteen mahdollisesti aiheuttamista narkolepsiatapauksista, kertoi Mediuutiset perjantaina.
Lääkeyhtiöt ovat yleensä vastuussa tuotteistaan. Tässä tapauksessa on kuitenkin tehty erillinen sopimus, jossa lääkejätti vapautettiin korvausvastuusta. Asian vahvistaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)

Ei kommentteja: