keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Ja niin se vaan tapahtui taas..


Näemmä jokaisen tunnollisen muslimin esikuvan eli Muhammedin mukaan nimetty nuori mies oli esikuvansa mukainen.

Voidaan sanoa, että tulevat vaalit ovat pakko olla käännekohta, sillä me olemme etenemässä kohti räjähdyspistettä. 

Vieras aines on ruvennut reagoimaan ja hylkimään, sekä osoittamaan suhteellisesti huomattavia sopimattomuuden merkkejä kantayhteiskuntaan nähden.

Olemme tekemisissä muslimikulttuurin kanssa jossa sankarillisuus eroaa huomattavasti siitä mitä me suomalaiset koemme sankarilliseksi.


http://www.alibi.fi/uutiset/taposta-epailtya-fanitetaan-netissa

Ja muuten, se netistä kadonnut "murharyhmä" puolestaan on tässä:

http://webcache.googleusercontent.com/search?hl=fi&source=hp&biw=1600&bih=1007&q=cache:http://www.facebook.com/pages/Our-Angel-Muhis/140319149363264%3Fv%3Dwall%23

Onko tämä merkkinä nyt siitä, että kunniamurhia eivät enää tee "kärttyisät suvun patriarkat" kevytkenkäisille pojan tyttärilleen, vaan uusi ja islamin tärkeimpiin lakeihin valveutunut sukupolvi on valmiina nyt ottamaan vallitsevasta kulttuurista mittaa? Pienet nahistelut, ja suuremmatkin ovat alkaneet olla yhä enemmän tulla esiin Hiljaisuuden Koodin murtuessa.

Tässä bodycount viime kuukausilta Tampereelta.

3 ihmistä keskustassa, ja alueen asutuksessa jonka ohitse olen lenkkeillytkin useat kerrat 1, eli tämä viimeisin.

Tapaus jossa moniosaajat muksivat ajankulukseen ohikulkijoita rautaputkilla on tietysti luku erikseen, mutta kertoo siitä miten helposti toistensa vastaiset kulttuurit sekoittuvat.

Tilastokeskus:
"Viime vuonna käräjillä rangaistukseen tuomituista 9 prosenttia oli ulkomaalaisia
Käräjäoikeuksissa tuomittiin rangaistukseen viime vuonna 5 900 ulkomaiden kansalaista, mikä oli 9,1 prosenttia kaikista tuomituista. Tilastokeskuksen julkistamista tiedoista ilmenee, että joka toisella tuomitulla ulkomaalaisella oli vakinainen asuinpaikka Suomessa. Tuomittujen ulkomaalaisten määrä lisääntyi vajaat 10 prosenttia vuoden takaisesta ja osuus kaikista tuomituista yhden prosenttiyksikön. Rangaistusmääräyssakkoja ulkomaalaisille määrättiin 18 000 ja rikesakkoja 7 800 kappaletta. Rangaistujen ulkomaalaisten (31 700) joukossa oli 143:n eri valtion kansalaisia, suurimpana lukuna 8 200 Venäjän tai entisen Neuvostoliiton kansalaista. Oikeudessa tuomittujen yleisin ulkomaan kansalaisuus oli Viro, 1 500.
Väkilukuun suhteutettuna maassa asuville ulkomaalaisille kertyi viime vuonna rangaistuksia tuomioista 1,6 ja rangaistusmääräyksistä 1,3 kertaa enemmän kuin suomalaisille. Suomessa asuvat 15 vuotta täyttäneet ulkomaiden kansalaiset ovat ikärakenteeltaan huomattavasti nuorempia kuin muu väestö. Heidän keski-ikänsä oli 38,6 vuotta, mutta suomalaisten 48,3 vuotta. Miehiä ulkomaiden kansalaisista oli 53, suomalaisista 49 prosenttia."
Joten mitä meidän pitäisi päätellä tästä?Fundamentin ratkaisuna on se, että tietysti ihmiset jotka tarvitsevat apua ovat heitä joiden sitä pitää saada. Mutta kansallismielisyydessä, on se perusta jolla voidaan taistella näitä hajottavia ja hallitsevia tekijöitä vastaan ja pitää yllä kansallinen järjestys ja harmonia.

Siispä, tästä syystä mamukysymyksessä tulee siirtyä enemmän siihen, että näitä tahoja autetaan heidän kotimaassansa. Samoin tulee perustaa erityisesti näitä ongelmalliseksi havaittuja mamuryhmittymiä varten omat tukijärjestelmät (kansalaisia koskekoon esim. kansalaispalkka), sekä tutkimuslaitokset jotka tutkivat nämä tahot perinpohjin.  Oikeastaan nyt tilanne on päinvastainen, nyt suomalaiset saavat tukia vähemmän, suomalaisten toimia ei katsota sormien lävitse "kulttuurisyistä" ja poliittinen korrektius on kaikkea muuta kuin korrektia. Se kuuluu massakontrollin aseisiin. Sen aineksina on lainsäädäntö, eli se mitä ylhäältä sanellaan, ja sitten toinen eli media. Jälkimmäinen on kuin alitajuinen suggestio, siinä missä edellä sanottu on tietoinen määräys. Meitä hallitsee eliitti joka on jo todistettu korruptoituneeksi. Samalla altruistinen kansallismielisyys liuotetaan pois kansaa hajottamalla ja hallitsemalla, jolloin kansa käy sotaa itseään vastaan. Kansallinen lauma lyödään hajalle mutta eliitti pysyy yhdessä.

Annan esimerkin jonka havainnollistan kuvin.

Seuraavissa kuvissa ovat esimerkkinä afrikkalaisia lapsia ja "lapsia".

Ensinä kuva joka on täällä ennenkin nähty..


Jälkimmäisen kuvan lapsen eron edelliseen näkee.

Ja kysymys kuuluukiin, että vaikuttaako tämä kyseinen lapsi kyllin rikkaalta ja etuoikeutetulta että hän voisi päästä näiden muiden tavoin vaihtamaan maisemia? Voisiko jopa olla että nämä todella ovat niitä avun tarvitsijoita, joiden kohdalla jopa ainoa tapa saada apua on se, että autetaan heitä heidän omassa maassansa?

Ja vielä lopuksi kuva joka myös on täällä ennenkin nähty, mutta joka tulee nähdä uudestaan jotta meille paljastuu Suomen (tai Suomea johtavien kansan vihollisten) prioriteetit:


Tai, viimeisin (klikkaa suuremmaksi, pätee myös muihin kuviin) :

Islam pitää yllä siis passiivista ja aktiivista sotaa vihollisiaaan vastaan. Aktiivinen sota on sitä suoraa terroria ja väkivaltaa johon olemme saaneet tottua uutisissa. Mutta passiivinen sota perustuu maahanmuuttoon ja emämaassa loisimiseen kunnes se on saatu heikennettyä polvilleen. Seuraava video on mielenkiintoinen, samalla nämä vuotavasydämiset viherpunaiset tahot jotka esim. puhuvat perhettä vastaan ja kannattavat lapsettomuutta (vaikka se on ongelmana muualla kuin täällä), he tekevät parhaansa että rajojen sisäpuolelle saataisi tahoja joilla on kaikki oikeudet ja joiden prioriteetteihin kuuluu lisääntyminen ja yhteiskunnan perusyksikön eli perheen luominien sekä vahvat arvot sen puoltamiseen.PS. Tämä murhaaja ei ansaitse minkäänlaisia muistoryhmiä, ei sen enempää kuin talvisodassa kaatuneet neuvostoliittolaiset meidän sankarihautojamme! (Tietysti, tämän otan takaisin siinä tapauksessa, jos ryhmän perustajat eivät olleet tietoisia siitä että heidän sankarinsa oli murhaaja)

PPS.  Ryhmästä "our angel Muhis", minulle tulee siitä mieleen se jakso The Simpsons-sarjasta jossa Homer sanoo Maon muumion vieressä että tämä nukkuu kuin pieni suloinen enkeli, murhattuaan miljoonia ihmisiä. Tämä toinen suloinen ja viaton enkeli joka tappoi tyttöystävänsä ja itsensä, kuulunee näiden samojen enkelten ryhmään, niihin jotka tuovat mieleen tämän viisun:

Ei kommentteja: