torstai 16. joulukuuta 2010

Sensuroitu Sikainfluenssarokotehaastattelu Nyt Kuultavissa Fundamentissa!Tämä Radio Rockissa ollut haastattelu sensuroitiin. Mutta ei hätää, nyt sensuroitu osuus on kuultavissa Fundamentin blogissa. Sillä kuten Iso ja Hyvä Kirja asian ilmaisee:
Sillä ei mikään ole salattua muuta varten, kuin että se tulisi ilmi, eikä kätkettynä muuta varten, kuin tullakseen julki.

Ja samalla myös Fundamentin blogi toivottaa kaikille lukijoilleen Hyvät ja Rauhalliset Joulut, sekä entistä paremmat Uudet Vuodet. - Jopa senkin uhalla että rauhanuskonnon ja yleisen ihmisrakkauden lähettiläät, eli muslimit aikovatkin osoittaa suhtautumisensa joulurauhaan.(Itse pidän vaarapaikkoina mm. jouluruuhkia jossa ruumisluku voi nousta ikävän korkeaksi!)

Aiheeseen sopivasti päätämmekin tämän vuoden viimeisen tekstin (jep, blogi menee nyt joululomalle, ellei sitten jotain hälyyttävää uutisoitavaa tule - miksi et siis tutustuisi tekstiarkistoihin samalla kun nautit kinkusta, ja muista kotimaisen joulun asioista joita poliittisesti korrektit tyrannit eivät ole onnistuneet meiltä varastamaan?), hyvin aiheeseen sopivalla musiikkiesitykselle, mikä on myös allekirjoittaneen ikiaikainen suosikki.

PS. Koska Fundamentti ja jokainen fiksu ihminen joka välittää kansastaan ja maastaan kannattaa perinteistä joulua myös kouluissa, hän tällöin allekirjoittaa tämän vetoomuksen joka tullaan toimittamaan opetusministerille. Vaikuta siis asioihin myönteisesti ja tiedä että jokainen tälläisen rakenteen turmeleminen menee "rikastuttajien" ja muiden kansan hajottajien ja hallitsijoiden taskuun, mutta tiedä että meitä on jo kymmeniä tuhansia hyvällä asialla. Jos käyt joulun alla vaikkapa sankarihaudoilla kunnioittamassa vainajia, niin etkö myöskin katsoisi tulevaisuuteen ja muistaisi tätä velvollisuuttasi joka ei ole vaikea täyttää? Tämän tekevät ennen kaikkea ne suomalaiset jotka välittävät kansastaan, eikä suinkaan ne itsekäät tyrannit jotka ajavat vain omia poliittisia etujaan kansan kustannuksella!

Ei kommentteja: