perjantai 26. marraskuuta 2010

Viikonvaihteen Uutiskatsaus: Haista palaneen käryä

Luulin jo että viikonvaihteen uutiskatsaus menisi talvilomalle (tarkoituksena oli julkaista erillisjuttuja tai joka juttusarjoja, jotka ovat 100% täyttä asiaa ja vangitsee kiinnostuksesi välittömästi). Mutta näemmä siihen ei tullut vieläkään mahdollisuutta, sillä asianmukaisia uutisia on taas kerran tullut, JA PALJON onkin!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112512759715_uu.shtml
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/198858.shtml

Toisaalla jo kirjoitinkin gonzojournalistisen jutun Tampereen palosta. Tällöin, vielä kun muut hakivat syitä esitin kaksi mahdollista skenaariota:

“onko väärin sanoa että mamujen tyyli tehdä yrityskierrätystä on edennyt pisteeseen, että se ei enää toimi vaan heidän ollut pakko tehdä vakutuuspetos, vai olivatko kaksi paikalta poistunutta kenties vastarinnassa nimenomaan näitä etnisiä vähemmistöyrittäjiä kohtaan? Minä itse epäilen jälkimmäistä, sillä räjähdys tuntuu melko oudolta - verratkaa tapahtumaa McDonaldsin paloon, joka myös oli ravintolapalo”

Osasin nähdä syyn ja seurauksen. Vielä kun ihmeteltiin että kuinka tuollaisia onnettomuuksia noin sattuukin.

Uskoin että Thorsin ja kumppanien käsissä on verta; että heidän järjettömyydet maahanmuuttopolitiikassa ovat aktivoineet kansallisen radikaaliaineksen tekemään “puhdistuksia” tälläisen “jäynän” muodossa. Vaikka suomalaiset ovat pääsääntöisesti vähän toimivaa ja herranpelokasta kansaa, on heilläkin raja ja kun se tulee vastaan alkaa toimenpiteet joissa kansallinen sisu tulee esiin.

Nyt kuitenkin alkaa vaikuttamaan siltä, että minulla on olleet oikeat ainekset kyllä kasassa, mutta hieman väärässä järjestyksessä.

Pizzerian pitäjä on pidätetty. Tässä haisee palaneen käry (ovela kielikuva, tiedän) ja sen aromi viittaa vakuutuspetokseen. Voisiko olla, että he ovat osanneet laskelmoida Suomen yleisen asenteen “maahanmuuttajissa ei ole mitään vikaa, suomalaisissa on vikaa, on rasismia epäillä rikoksista olivat ne tehty tai ei”? Suomessa on tälläisiä “viharikosleimasinautomaatteja”, tunnusvärinä on pvihreä (heidän naisten osastolla on muuten kielivaihtoehtona myös somalia- “ihanaa”!) ja punainen (ikävä käyttää punaista tälläisessä yhteydessä, sillä jos mietitään sisällissodan muistoa, on pääsääntöinen kunnioitukseni luokkasodassa taistelleen “talikkoarmeijan” sitkeitä rivejä kohtaan, joita maitopojat eli lahtarit teurastivat mustan sydämensä kyllyydestä vielä antautumisenkin jälkeen – sillä olihan se nyt nautinnollisempaa, sen jälkeen kun jopa tyttöarmeijan vastarinta oli liikaa – tästä lisää myöhemmin).

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112412754094_uu.shtml

Päivi Lipponen on jo pyytänyt aiheellisesti anteeksi, minkäs sille voi jos on muuttunut poliittiseksi robotiksi joka antaa automaattisen vastauksen, kirjaimellisesti ajattelematta lainkaan ensin.

Vaikuttaakin siltä, että nämä mamut ovat itse pistäneet pystyyn tämän “terroriteon” jolla on mahdollisuus netota sitten vakuutusrahat. Eräs todiste on uutisessa oleva kommentti:
“He ovat miehiä, mutta en kerro heidän ikiään, kansallisuuksiaan tai kotipaikkakuntiaan, Kallioniemi sanoo.”
Paino sanalla "kansallisuuksiaan" - pitäisikö suomalaisen kansallisuus kertoa tai mainita erikseen suomalaisessa uutisessa? Think about it..

Nyt jäämme innolla odottamaan miten käy. Maahanmuuttopolitiikka rupeaa joka tapauksessa olemaan kypsä muutokselle. Enää ei voida puhua “syrjäytyneistä, aika ajoin väkivaltaan hairahtuvista aikuisista mamulapsukaisista, jotka suomalaisten vuoksi eivät sopeudu elämään ihmisiksi”, vaan näemmä myöskin harkitsematonta tuhoa kykenevät aiheuttamaan epärehelliset maahanmuuttajayrittäjät. Tietysti, tämä selviää vasta kun poliisi on tehnyt työnsä, ja mahdollisesti vielä oikeuslaitos. Jos näin kuitenkin on, tulee Suomen kansan muistaa näitä 3 kuollutta epäsuorina martyyreina joiden kuolema jouduttakoon lopullista taistelua suomalaisen kansan itsenäisyyden ylläpitämisestä. Älköön heidän valitettava poismenonsa ollut turha!

Tässä onkin vielä erinomainen teksti aiheen tiimoilta:
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2281953&ref=fb
On erinomaista että kansamme petturit, etenkin ne jotka ovat soluttautuneet päättäjien paikoille, paljastetaan. Vielä kun voisimme edetä jatkotoimenpiteisiin, kuten mittaviin erottamisiin, jopa karkotuksiin, olisi Suomi vapautettu.

Nyt sitten palaamme takaisin erääseen edellä ohimennen käsiteltyyn aiheeseen.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanmaa/198664.shtml

Mannerheim kaikesta huolimatta johti lahtarien porukkaa, jotka pistivät punaisten talikkoarmeijaa jo antautumisenkin jälkeen surutta kylmäksi. Sadistiset porvarinpennut joille on annettu ase, ja päästetty näyttämään halveksuntansa työläistä kohtaan. Jos tämä patsas tulee, niin tulkoot myöskin muistomerkki Finlaysonin seinälle - paikka josta löytynee vieläkin luodin jälkiä.

Minä itse asiassa kannattaisin sitä samanlaista sotarikostutkimusta mitä tehdään muuallakin maailmassa, että joukkohaudat kaivetaan auki ja ylipäänsä "revitään arvet auki". Valkoiset päättivät yksimielisesti sodan jälkeen että ollaan ihan hiljaa, kai nyt jumalauta tuollaisen jälkeen. Eikä haittaa jos siinä paljastuu samalla punainenkin terrori (varmistui se sitten valkoisten vastaavaa vähäisemmäksi, tai yhtä suureksi). Hiljaisuuden koodin on murruttava. sisällissota oli melko ristiriitainen tapahtuma. Itse kannatan itsenäisyyttä, mitä nämä maitopojatkin kannattivat, tai ainakin sanoivat niin (silloin ainakin, kun oli omat etuisuudet kyseessä, nythän näiden jälkeläiset sitten myyvät/vuokraavat maan surutta.) Toisaalta muuten "näen punaista" tuossa tilanteessa; olihan tuo tilanne jossa oli käytännössä Tampere vastaan muu maa, ja perustyöläiskansalainen vastaan yläluokka. Tämän saman porukan sisu nähtiin talvisodassa, jossa tietty Mannerheim oli sitten taas ihan toisessa roolissa. En kannata itsekään tätä punavihreää internationalismia ja propagandaa missä Mannerheimia pidetään näytelmissä homona, mutta en myöskään sitä että miestä pidetään minkään sortin messiaana. Propagandan luoma virallinen totuus on mikä on.


Lisäksi vielä hyviä uutisia.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanmaa/veteraaneille-ilmaisia-matkoja-ja-uintikertoja/198666

Jo oli aikakin!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112512760836_uu.shtml
  
"Suomi-kuvan kohentamisessa olisi keskityttävä myös luomuun ja puhtaaseen veteen. Ryhmän mielestä Suomen maataloustuotannosta vähintään puolet tulisi olla luomua vuoteen 2030 mennessä" Tämä visio luomun suosimisesta ja sen yleistämisestä tuolla tapaa on kuin suoraan Fundamentin ohjelmasta, lisää tässä. Vaikkakin pelkään, että kun Stubbendaali on kyseessä, liittynee tuohon "rauhansovitteluun" Suomen välitön liittäminen NATOon.


Ja loppuun sitten kevennys.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanmaa/198802.shtml

Sitten jos rahat loppuvat kesken, odotetaan että tuuli puhaltelee ne naapurikuntaan. Tuo tuuli kyllä on niin navakka, että se sen tekisikin.

Ja VR:n koominen osallistuminen suomalaiseen arkeen hupsuine lupauksineen alkaa jo naurattamaan:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112412758359_uu.shtml

Joten ei muuta kuin nuttu niskaan tästä sen kunniaksi:
VR - Kun Aika Ei Ole Sinulle Kallis -paidat ja paljon muuta.

PS. Koska en löytänyt sellaista biisiä kuin: "Guilty of Being Finnish", kelvannee tämä ihan yhtä hyvin. Terveisin: Hyvä Kimmo Kiljunen ja Päivi Lipponen!

Ei kommentteja: