lauantai 14. elokuuta 2010

Viikonvaihteen Uutiskatsaus

Jälleen takaisin hyvän, tai ainakin katkeransuloisen uutisviikon parissa!

Viime viikolla tätä ei esitettykään, mutta onhan toki niin ettei tämä uutiskatsaus edes mitenkään viikottaiseksi ole aiottukaan, vaan säännöllisen epäsäännölliseksi. Kiitos.

Aluksi tälläinen onnellisesti päättynyt pikku-uutinen.

Turussa jälleen naisten ahdistelija

Vaan koskahan Astrid ja kumppanit keksivät kieltää turvahälyttimet naisilta, sillä niiden käyttö on rasismia, koska sellainen estää henkilökohtaisen rikastumisen?

Ties vaikka tuo nainen saisi vielä pahoinpitelysyytteen! Ilmiselvä VIHARIKOS!!11!!!

Viro laittaa venäläisensä käymään lukionsa viroksi

Ei vaan Suomessa tehdä vastaavalla tavalla, vaan pikemminkin kohta opetetaan kantaväestölle pakko-ruåtsin lisäksi myöskin pakkosomaliaa sillä olemme rikkauksien ystäviä!? Se muuten voi olla edessä: Somaliperheitä yhdistetään Suomeen enemmän kuin koskaan.

Vaan miten kauan menee ennen kun Neuvost..Venäjä alkaa laskemaan allensa tästä Viron päätöksestä? viimeksihän sitä porattiin "vapaudenpatsaan" siirtämisestä. Patsaan joka muistutti siitä miten Venäjä valloitti Viron! - Onko enää röyhkeydellä mitään rajaa!  "Olkaa kiitollisia siitä että orjuuti..valloi..vapautimme teidät oman itsenäisyytenne taakasta." 

Nainen joutui joukkoraiskauksen uhriksi Helsingin Vuosaaressa viime lauantaina.

Nainen rikastettu! Muistakaa senkin rasistit että se ei ole raiskaus, se on yllätysseksiä joka johtuu kulttuurillisista eroista!

Mitähän se muuten todellakin mietti? Hmm, 3 täysin tuntematonta mamua pakettiautolla, mikä mahdollisesti voisi mennä pieleen? Ilmeisesti feministien suvaitsevaisuusoppi joka on seuraava: "Vain mies raiskaa, mutta jos se on mamumies, niin... se ei voi raiskata koska rasismi."  Toisaalta, eksoottisia kokemuksia etsivillä naisilla on oikeus vaikka laittaa oma ruumiinsa pulaan. Jopa naisille itselleen tuo vasenfemakkokulttuuri rupeaa olemaan vaarallinen, jossa naisille opetetaan "teillä on 0% vastuuta ja velvollisuuksia, 100% vapauksia ja oikeuksia" - mikä toimii tun huonosti oikeassa elämässä.

Naisilla muutenkin on tapana toimia ensin, ja perustella vasta sitten.
Miksikö niin? "Koska sydän käski niin". 
Mutta jos mies toimisi samalla periaatteella, sanottaisi hänelle että: "Sinä aina ajattelet munillasi".

Islaminvastaisuus kasvaa Yhdysvalloissa - Kohta poltetaan Koraaneja

Jos Suomessa polttaa Kuraanin, joutuu 12 vuodeksi vankilaan ja joutuu maksamaan miljardieuroa sakkoja vihreiden totalitaariselle suvaitsevaisuushallitukselle - koska rasismi. Jos Suomessa joku "taiteilija", tai ylipäänsä kuka tahansa pikkurunkkari kusta lorottelee Raamatun päälle ja sanoo sitä tilataiteeksi, hän saa apurahat ja puolet valtakunnasta. Koska suvaitsevaisuus, monikulttuurisuus, moniarvoisuus, tasa-arvo ja ripulipaska joka valuu karvaisia reisiä pitkin.

Ja sitten toinen luu johon puremme hampaamme, on kapitalismi ja sen erinäiset lieveilmiöt.

Ensimmäisenä on vuorossa Täydellisen Järjestelmän teorioita tukeva tutkimus!

Rikkaat ovat ahneempia

Mitä olenkaan kirjoittanut työteliäistä pyrkyreistä?

Työteliäs pyrkyri, on työteliäs pyrkyri.

Ongelma vaan on, kun ne päästetään päättämään myös muiden asioista!

Kapitalismi, arvon herrasväki, on uskomus että tämän ko. vähemmistön harjoittama ahneus + valta, koituisi meidän jokaisen eduksi.

Koskakohan ymmärretään että maailmassa periaatteessa tehdään liikaakin töitä, ongelma on pääoman epätasainen (järjestelmällinen) keskittyminen. Esim. optiojärjestelmä on sellainen, että rikkaat ovat päättäneet, että he saavat vielä suurempien voittojen lisäksi "kermat päältä". Ja tämä on täysin mielivaltainen sopimus. Inkkarit aikoinaan pitivät häpeällisenä jos itsellä oli enemmän kuin naapurilla, faarao Ekhanaton asutti rikkaat ja köyhät vierekkäin, kun taas Mooseksen laissa standardina oli ettei kansassa köyhää pitäisi ollakaan- jos oli, niin sille tehtiin jotain. Kun taas esim. meillä ei Jyrki Käteinen onnistu tekemään näemme edes yhtä uudistusta joka ei jollain tavalla olisi enemmän hyödyllinen jos olet rikas, kuin että köyhä.

Joka tapauksessa, toinen teesi mihin moni on voinut törmätä Täydellisestä Järjestelmästä puhuttaessa on: Se on kapitalistien ongelma, jos he ahnehtivat ja eivät halua osallistua yhteiskunnan ylläpitoon.

Todellakin, nythän jo tämä erinomainen tutkimuskin osoittaa sen faktan että on olemassa rikas, lähes robotin tavoin toimiva vähemmistö, ja että demokratiaa olisi jos mentäisi köyhempien (eli normaalien ihmisten) mielen mukaan – eli esim. Pistettäisi rahaa kansalliseen jakoon, kun puhutaan ylijäämästä. Miten? Kansalaispalkka tai kansalaistuki. Ja ei, nyt en puhu siitä että valtio vie kaiken ja antaa kermat omalle eliitilleen, sellainen on kommunismia ja sellaisenaan ei-toivottavaa.

Täydellinen Järjestelmä ei siis ole mikään kostoisku rikkaille, heitä voi minun puolestani olla, vaan kyseessä on kansallinen hyvinvointivaltio, uudella tavalla toteutettuna ja radikaalia kolmatta tietä käyttäen (mikä merkitsee perinteisen oikeiston ja vasemmiston hylkäämistä).


Katainen unohti pienituloiset

Heh, Jyrki Käteisen viimeisin katastrofi kätevästi perustui siihen, että mitään uudistusta ei voida tehdä, jollei se jollakin tavalla tue sitä että olisi parempi olla rikas.

Maailmassa tehdään liikaa töitä, joten työttömyys ei ole ongelma (vaan kapitalismin normaali kriisiin perustuva säätelymekanismi, jolloin työttömäksi joutuminen voi olla suoranaista arpapeliä) vaan pääoman keskittyminen.

Ongelma on toisaalta jaettavissa pariinkin seikkaan:

Moniarvoisuus/nihilismi, jolloin ei ole mitään arvoa joka toimisi perustana ja normina. Tämä ei ole yksinomaa vasemmiston kannattama rappion muoto, vaan kapitalistinen kokoomus on viimein riisunut viimeisenkin naamionsa. Jollekin perinteisen oikeisto-vasen-akselin kannattajalle tämä on saattanut olla hätkähdyttävää, mitä tulee “Kansallisen Kokoomuksen” linjamuutokseen, minä itse pidän tätä loogisena siirtona. Ironia on siinä että vasemmisto ja oikeisto lähenee jo nyt toisiaan, ja löytävätkin oman hyvin kyseenalaisen kohtauspisteensä – tällöin on piru irti.

Kapitalismin valta on suorassa suhteessa vallan määrään mitä tulee työteläisiin pyrkyreihin, joihin lasketaan niin kapitalistit, kuin massakontrollin aseet Reguloijat ja Luokkasadomasokistit ja Työläisaristokraatit. (Harjaantuneet blogin seuraajat ovat enemmän perillä näiden termien merkityksestä, mutta palaan niihin myöhemmin)

Tähtitieteilijä Hawking: Meidän täytyy lähteä avaruuteen tai kuolemme

Jos olisi alieneita, niin syy miksei ne ole vieläkään tulleet morjestamaan meitä, on siinä että ne etsivät älyllisiä elämänmuotoja...ja epäilemättä sellaisina ei voida pitää elämämuotoja jotka tuntuvat jo kilpailun nimissä tuhoavan uusiutuvia resurssejaan..hetkellisen voiton nimissä.

Kilpailuvietti on vallitsevassa yhteiskunnassa suoranainen hyve, ja käykin ylikierroksilla kapitalistisessa kilpailuyhteiskunnassa jossa hyödyllistä karjaa juoksutetaan turhuuksien perässä. Kyseisen vietin hedelmiä on myöskin seuraavat, täysin kapitalismin mentaliteettiin verrattavissa olevat lajit (eli, sinun pitää kilpailla, ja luoda yhä suurempaa voittoa jotta selviytyisit, tällöin tämä pohjimmiltaan antisosiaalinen käytös on hyveen asemassa ja luonnostaan tälläiset ihmiset, jotka ovat valmiita tekemään mitä tahansa, hyötyvät):

Brittilehti Mirrorin haastatteleman psykiatrin mukaan jotkut ihmiset tekevät mitä vain voittaaksensa.

Mitä Täydellinen Järjestelmä taas tukee, on keskinäistä yhdistymistä, tukemista ja proaktiivista yhteiskuntaa jonka jokainen muistaa motossa:
“Aloita ensin itsestäsi, sitten naapuristasi, ja sitten kansastasi!”

Älä kysy mitä joku muu voisi tehdä sinun eteesi, vaan kysy mitä sinä voisit tehdä!
Äläkä myöskään jää tuleen makaamaan ja miettimään sitä mihin et pystyisi.
Tässä on myöskin se piste, missä valtio tulee vastaan ja tukee kansalaistaan, luoden tälle otollisen ympäristön!

Kaikki tämä näkyy kansallisen yhtenäisyyden pyrkimyksessä. Juuri nyt niin kapitalistinen oikeisto, kuin nihilistinen vasemmisto puhuvat mielellään esim. Vapaudesta. Kuitenkin heidän vapautensa ei voisi olla kauempana siitä mitä on oikea vapaus, heidän vapautensa liittyy yhtä paljon vapauteen kuin keppi ja porkkana. Täydellisen Järjestelmän vapaus on sitä että on vapautta olla ilman sitä mitä haluaa, mutta myös vapautta ottaa se vastaan, ilman että luulee sitä tarvitsevansa! Eikä tällä tietenkään nyt puhuta mistään DDR:n Valintamyymälän tapaan, joka oli tunnettu varsin "hillitystä" (lue köyhästä) valikoimastaan.. Vaan siinä tarkoitetaan kaiken muun ohella Kapitalismin Korrektointia.

Ja koska on tullut esitettyä monia modernin yhteiskunnan "ihanan liberaaleja menestystarinoita, arvapauden/moniarvoisuuden sateenkaarimaailmasta, jossa kaikki rakastavat toisiaan", niin seuraavaksi pistetään selkeitä hengellisiä arvoja kehiin. Herätetään sitä uinuvaa, tai itseasiassa pakkonukutettua puolta.

Aiheena se, mitä on todellinen vapaus. Onko se sitä että on vapaus himoita ja täten tavoitella jotain mitä ei oikeasti tarvitse, tuli perseen alla (vrt. karja, keppi ja porkkana) vaiko onko jotain missä on vara valita? Jotain missä puhutaan arvojen toteuttamisesta, sen sijaan että reaktiivisesti mennään vellovan lauman kanssa kohti väjäämätöntä, mutta samalla täysin merkityksestä vapaata tuhoa.

Onnittelut, jos tämä aiheuttaa liikahduksen edes johonkin suuntaan, et ole vielä täysin kuollut. Sinua ei olla turrutettu vielä täysin. Mutta varo, kun olet kerran herännyt, on vaikea saada enää uudestaan unta.

Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.
Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.
Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?
Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä.
Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä.
Kun Dalai Lama tuli ensimmäistä kertaa Amerikkaan, hän huomasi että “halusi näyteikkunoiden esineitä, vaikkei edes tiennyt mitä ne olivat.”

Kun Dalai-Lamalta kysyttiin luopumisesta, hän nimesi sen tunteeksi. Tätä ihmisten oli vaikea ymmärtää siitä syystä, että tuo kyseinen sana etymologialtaan, jolla Dalai kuvasi luopumusta merkitsen kirjaimellisesti “itsen [1] voittamisen henkeä”. Luopuminen ei ollut jotain johon itsemme pakotamme verenmakusuussa, vaan sen pitäisi olla jotain joka kohoaa itsetuntemuksesta. Se on jotain missä tunnistaa kärsimyksen luonteen mutta aistii myöskin mahdollisuuden päästä pois alati näsnä olevasta alttiudesta kärsimykseen – tämä on itsensä voittamisen hengen selitys.

Kun Dalai-lama puhuu kääntymyksestä, hän puhuu kokonaisen kulutuselämäntavan luota poiskääntymsestä koska siinä haetaan täydellistymistä kuluttamisesta. Se on tila jossa oma minuus joutuu kilpailemaan kaikkien muiden minuuksien kanssa niistä vähistä asioista joita selvitymiseen vaaditaan. Hyvä nimi sille on darwinistinen lähestymistapa, sillä siinä mielen johtavana asenteena on vahvimman selvityminen (tätä muotoa voidaan huoletta käyttää, jos kerran kontekstille vahva on se sopivin). Heti kun tunnistamme tämän näkemyksen rajoitukset, meissä tulee tilaa myötätunnolle ja empatialle.
Sillä he puhuvat pöyhkeitä turhuuden sanoja ja viekoittelevat lihan himoissa [2] irstauksilla niitä, jotka tuskin ovat päässeet eksyksissä vaeltavia pakoon,
ja lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia; sillä kenen voittama joku on, sen orja hän on.
 Sillä jos he meidän Herramme ja Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen tuntemisen kautta ovat päässeetkin maailman saastutuksia pakoon, mutta niihin taas kietoutuvat ja tulevat voitetuiksi, niin on viimeinen tullut heille ensimmäistä pahemmaksi.
Parempi olisi heille ollut, etteivät olisi tulleet tuntemaan vanhurskauden tietä, kuin että sen tunnettuaan kääntyvät pois heille annetusta pyhästä käskystä.
Heille on tapahtunut, mitä tosi sananlasku sanoo: "Koira palaa oksennukselleen", ja: "Pesty sika rypee rapakossa."
[1] "Itsellä" viitataan tässä Egoon, joka on siis eräänlainen mielenoikku, erehdys, harvakuva siitä mikä on oma perimmäinen Minuus. Kun taas se autentinen Perimmäinen Minuus, on hengen taso ihmisessä, eli kaiken ydin. Nihilistisellä ihmisellä tämän kohdalla on joko unitila, tai tyhjiö. Yleensä asenneaivopesun ja ohjelmoinnin kautta pakotettu.

[2] "Lihan himot", taas rakentuvat kahdesta käsitteestä. Eli Liha, joka on Egon äiti. Se siis synnyttää ympäristön kanssa egot. Väärinkäsitys on, että Ego olisi vain yksi, - ei, vaan niitä on monta. Esim. sinulla on eri ego työkaveriisi, kuin puolisoosi tai äitiisi, tai isääsi. Liha edustaa langennutta ja tietämätöntä puolta, eli hengenvastaista osuutta ihmisessä. Se on krooninen erehtyväisyys. Himo puolestaan liittyy tarvetietoisuuteen, kun ihminen alkaa palavalla tavalla tarvita jotain, jonka hänen Lihansa/Egonsa, on hänelle tehnyt tarpeelliseksi. Tai sanotaanko niin, että jotta Liha voisi synnyttää Egon, se vaatii ulkomaailman jonka kanssakäymisessä ja suorassa riippuvuussuhteessa se luo tietyn minäkuvan jota pyritään ylläpitämään ja ehostamaan erinäisten "tarpeiden" kautta, jotka ovat 100% illusorisia tarpeita, eivät aitoja asioita. Näin ollen ihmiset joutuvat kapitalistienkin hallitsemiksi, todellakin, he ennemmin ostavat maailman omakseen ja antavat panttina sielun - mutta itkevät kun joutuvat havaitsemaan ettei mikään riitä. [Deathtimen ensimmäinen albumi on teemalevy tästä aiheesta] - Mainittakoon vielä, että Liha/Ego voi suuntautua myöskin hengellisiin periaatteisiin, ja sen hedelmät ovat tällöin sen mukaiset.

Ei kommentteja: