perjantai 16. heinäkuuta 2010

Viikonvaihteen Uutiskatsaus: News Bloody News!

Tämän kertaisessa uutiskatsauksessamme vielä käsittelemme edellisen viikonvaihteen aiheita ja vilkaisemme myös muihin, mutta samoihin aihepiireihin liittyviin uutisiin.

Ensimmäisenä on luvassa yhdistelmäuutinen.

Toisaalta varoittava esimerkki, toisaalta aikamme henki.

Rikolliskysymys on aiheellinen sillä niin suomessa kuin maailmalla saamme havaita sen, miten vankien lepsu kohtelu ei lisää muuta kuin vaarallisten, sosiopaattisten yksilöiden kohdalla entisestään opportunismia.

Allekirjoittanut tietää linnakundin joka sanoi lähtiessään lusimaan, ettei se paha rasti ole, sillä onhan siellä pleikkari ja ajankuluakin, ja se on nopeasti ohitse.

Mutta on myöskin toinen piirre. Se taas näkyy kansan osoittamana hyväksyntänä tätä rikollista kohtaan. Miten se olisi ymmärrettävä? Tässä tapauksessa asiassa tuntuisi olevan kaksi puolta. Toinen puoli on epäilemättä antisosiaalinen käytös ja taipumus siihen, mutta toisaalta toinen puoli on se korkea provosoinnin ja lopullisen laidan ylitsetyöntämisen aste joka näkyy tässä tapauksessa.

Feminisoitu yhteiskunta jossa feministit ovat tehneet naisista häikäilemättömiä, kylmiä ja ainoastaan omille tunteilleen ja hedonismilleen uskollisia hirviöitä, on luonnollista että kansa alkaa kokea sympatiaa tälläisissä tapauksissa. Toisen miehen naisen varastaminen, kuin myöskin lojaalisuuden periaatteiden rikkominen naisen osalta vetoamalla siihen perinteiseen taikalauseeseen “minulla ei ole enää sellaisia tunteita” - jonka pitäisi kumota kaikki se aika, vaiva ja varojen menetys mikä koituu lehdelle soittelemaan jääneen miehen osaksi on tullut, on koko tämä täydellisen nihilistinen asennoituminen luonut hirviön joka on tappanut synnyttäjänsä (ja kuten uutisesta näkyy, niin myöskin itsensä).

Ja tämä kaikki tapahtuu kilpailu- ja suoristuskeskeisesti järjestäytyneessä yhteiskunnassa jossa heiltä vaaditaan vähän jotka ovat paljon saaneet ja heitä pidetään hyväntekijöinä joita palvellaan.Miehenä tälläisessä yhteiskunnassa olo on kaikkein vaativinta mitä tulee yleiseen hegemoniaan, sillä kaikkein armottomin tuomio on normaalilla työväenluokkaan kuuluvalla vaaleaihoisella miehellä - tämä ei ole syrjintää sukupuolen, eikä värin perusteella? Mitä tähän uutiseen tulee, oli se epäilemättä erinomainen impulssi laajennettuun itsemurhaan.

Voisi sanoa että kyseessä on jälleen sen järjestelmän hedelmät jossa intentiot ja arvot sotivat keskenään. Miten selviytyjien käy? Ketkä tulevat olemaan pelastajia?

Pääsin juuri vankilasta, olen menettänyt kaiken, yritykseni, omaisuuteni ja kaiken huipuksi tyttöystäväni kuuden vuoden ajalta on lähtenyt poliisin matkaan. En ole 21-vuotias, en minä voi aloittaa elämääni alusta. Katsotaan, mitä tapahtuu, Moat kirjoitti Facebook-sivulleen vapautumisensa jälkeen.
Lue uutiset:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010071312032209_ul.shtml

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010071012018704_ul.shtml

Entä mistä tämä hulluus johtuu sitten kotimaassamme?

Eräs huomattava syy on vihervasemmistolainen idealismi – idealismi voi joskus olla realismin suora vastakohta, toiveajattelun pakottamista mitä tulee hallitusmuotoon – ja tämä idealismi ponnistaa siitä päämäärästä mihin (ääri-)vasemmistolainen ajatus tähtää, eli anarkismista (siinä missä oikeiston päämäärä on siis libertanismi - jossa myöskin valtio on poistettu tai lamautettu itsensä estoitta toteuttamisen tieltä jonka uskotaan olevan jokaisen eduksi näissä dystopioissa). Tätä idealismia siis pyritäänkin toteuttamaan tämän näkemyskannan edustajien toimesta tässä maassa, parhaansa mukaan. Taustalla kummittelee tämä tuttu “ihanien ihmisten” myytti, jossa siis oletetaan että kun lampailta viedään aitaus ja päästetään ne susien kanssa, ei tapahdu mitään pahaa vaan sudet muuttuvat lampaiden kanssa kasvissyöjiksi ja nämä kaikki elävät yhdessä elämänsä loppuun saakka - rikastetussa kulttuurissa (zing!). Joten tätä silmällä pitäen vankeusrangaistukset ja vankein hoito pyritään pitämään tämän idealismin mukaisena. Päästetään rikolliset mahdollisimman pienellä, unohdetaan että lampaat ja sudet elävät niin kauan yhdessä kunnes susilla tulee nälkä. Mutta on tässä kiittäminen myöskin oikeistolaisia kapitalisteja, jotka tuskin ovat laittamassa vastaan sitä että esim. niinkin arvoton rikos kuin henkirikos maksaa vähemmän kuin talousrikos. Nihilismin hedelmät.

Joten kiitos näiden haaveilijoiden, jotka leimaavat tavallisen terveen järjen “populismiksi” (koska tietyissä tapauksissa kyse on vain sodasta heidän idealismiaan vastaan) tästä syystä ratkaisut tässä kysymyksessä ovat vähintäänkin epäkäytännöllisiä.

Tässä artikkelissa huomataan seuraavia seikkoja:

“Hannu Lauerman mukaan Suomessa ei tehdä elinkautisvangeille minkäänlaisia vaarallisuusarvioita ennen heidän vapauttamistaa. Väkivaltarikoksista tuomituille vaarallisuusarvio tehdään vain, jos heillä on pitkä väkivaltarikollisen tausta ja jos he suorittavat tuomionsa päivälleen. “

Ja kuinka usein Suomessa tuomio suoritetaan loppuun saakka?

Vastaus:

- Vaarallisten väkivalta- ja seksuaalirikollisten rangaistus- ja hoitokäytäntö on maassamme varsin hampaaton verrattuna vaikkapa muihin Pohjoismaihin. Jos väkivalta- tai seksuaalirikollisella on todettu henkinen häiriö, hänen vankeusaikansa on lyhyempi kuin syyntakeellisella. Mitään hoitovelvoitetta ei kuitenkaan ole olemassa, Räsänen suomii.
- Vaarallisten rikosten rangaistusajat jäävät tällöin todella lyhyiksi, koska vakiintunut käytäntö on vielä päästää tuomittu ehdolliseen, kun puolet rangaistusajasta on kärsitty, hän toteaa.


"Raa'at murhamiehet päästetään vapaaksi"
- Voi ihmetellä Suomen oikeusjärjestelmää. Raa´at murhamiehet päästetään noin vain vapaaksi. Sitten he listivät tuntemattomia, mutta eivät muista mitään, Ukkola ihmettelee.
- Muistamattomuudesta on tullut pahantekijöiden uusi keino sumuttaa oikeuslaitosta. Oikeudessakin ollaan huppu silmillä. Ja suomalaiset tuomarit sallivat moisen pelleilyn. Ei ihme, ettei oikeuslaitosta enää kunnioiteta. Vangeillakin on paremmat olot kuin suomalaisilla vanhuksilla, Ukkola tykittää.

Eräs seikka mikä puhuu ihanien ihmisten myyttiä kohtaan on se tosiasia, että pahoja ihmisiä on olemassa. On olemassa 1% väestöstämme jotka ovat psykopaatteja, ja eivät kykene muuhun kuin korkeintaan empatian teeskentelyyn. Luku nousee vielä kun löydämme muita vastaavia ilmiöitä, jolloin voimme puhua jopa 10-20% mitä tulee muuhun luonnevikaisuuteen (narsismista alkaen), nämä henkilöt itse asiassa ovat vielä viheliäisempiä kuin tuo 1% jolla ei ole ymmärrystä, he yksinkertaisesti ovat vaarallisia mutta tämä suurempi osa puolestaan on ryhmää jolla on ymmärrystä mutta myös kataluutta – he tietävät tarkalleen mitä he tekevät kun he peittelevät tekojaan ja “unohtelevat” mitä ovat tehneet, ja kun enää muuta vaihtoehtoa ei ole he “ovat pahoillaan sydämestään”. Esim. Tämä tapaus:
Metsähaudasta löydetyn Millan, 22, surmaaja tuomittiin perjantaina Lohjan käräjäoikeudessa. Oikeus katsoo toteennäytetyksi, että mies on syyllistynyt henkirikokseen. Mies passitettiin omasta pyynnöstään mielentilatutkimuksiin.
Milla oli ollut yhteydessä surmaajaansa internetissä. Surmaaja oli saanut houkuteltua Millan luokseen Vihdistä Karkkilaan. Tytön mentyä ansaan mies oli vienyt tämän työpaikkansa lähistölle, sitonut osittain riisutun uhrinsa kädet selän taakse, kuristanut tätä kurkusta, viiltänyt partaterällä ja lyönyt kiven kaltaisella esineellä tätä useasti päähän.Samalla mies oli anastanut tytön hallusta pankkikortin, avaimet, silmälasit, piilolasikotelon, hammastahnatuubin, maskaran ja parfyymipullon sekä tunnusluvun pankkikortin käyttämiseen. Oikeuden näkemyksen mukaan mies oli alunperinkin aikonut tappaa uhrinsa ryöstön päätteeksi.


Vielä on syytä selventää, että ne terveet puolet kuten hyvinvointivaltio ja sosialismin oikeanlainen käyttö eivät ole mitenkään huonoja asioita, vaan allekirjoitan ne itsekin. Se vain että juuri nyt käytössä oleva kansan perusosaa syrjivä hyysäysmentaliteetti on lukunsa erikseen, se ei ole hyvinvointivaltio missä vaaralliset rikokset päästetään ulos keskeneräisten tuomioiden jälkeen ilman minkäänlaisia tutkimuksia sopivuudesta! Samoin en menisi niin pitkälle kuin he joiden mielestä nollatoleranssi + kuolemantuomio on ainoa oikea tapa hoitaa asioita (vaikka antisosiaalisen aineksen kohdalla tämä kieltämättä on kutkuttava vaihtoehto). Puhumattakaan sitten miten paljon suurempi merkitys on toimivalla hyvinvointivaltion (mielen-)terveyteen panostamisella, ongelmana on ne työteliäät pyrkyrit jotka äänestävät heitä jotka pitävät pihien ja rikkaiden puolia jotka eivät halua osallistua yhteiskunnan jonka osio ovat ylläpitämiseen.  - Muistan väitelleeni vakaumuksellisen kokoomuslaisen kanssa, esim. siitä kun hän kertoi miten hieno ja toimiva järjestelmä on mitä tulee Amerikkalaiseen terveydenhuoltoon, mutta tästä huolimatta tämä tuhansia euroja kuukaudessa netonnut opiskeli alansa insinööriksi nauttien kansallisia tukia ja kyllä; myöskin yleistä terveydenhuoltoa!On huomattavaa että jäljet johtavat sylttytehtaalle mitä tulee syyllisten etsimiseen, on huomattava ketkä kannattavat kenenkin etuja. On suositeltavaa katsoa tämä dokumentti:

MOT: Lisää rahaa Suomen rikkaille


Mutta takaisin asiaan. Siis jos nyt ajatellaan mitä tämän kertaisella "sankarillamme" oli vyöllään, löytyi häneltä mm. murha, pari tapon yritykstä, ampuma-aserikoksesta, uhkauksista, törkeästä pahoinpitelystä ja vapaudenriistosta... mutta emmekä kai me nyt halua olla liian ankaria?

- Pohjoismaisittain Suomi on kovan linjan maa. Baltiaksi, Venäjäksi tai USA:ksi emme halua, Brax toteaa.
Onko näin? Tämäkö on koko kansan mielipide, vai onko Braxilla hajuakaan siitä minkälaisia mielipiteitä hän päästelee monikkomuodossa? 


Lue koko uutinen:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010071012018959_uu.shtml

Ja vielä lopuksi, mitä tuli hyökkäyksiin SETAa vastaan, niin näemmä kyseisen järjestön myöskin pasifisteina tunnetut hang-around-jäsenet ovat osoittaneet he hoitaisivat itseään inhottavat ilmiöt.

Itse uutinen:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010071512047539_uu.shtml

Ei kommentteja: