keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Naisen Oikeudesta Omaan (?) Kehoonsa..

Tällä kertaa olemme feminismin ja sen äärimmäisen tuhoisten seurausten maailmaa tarkastelemassa.

Jokainen on kuullut väitteen että naisella on oikeus omaan kehoonsa.

Se on aika taitavasti aseteltu sateenvarjotermi jolla voidaan oikeuttaa yhtä sun toista, niin että siitä aiheutuvien ilmiöiden arvostelu voidaan leimata naisen vapauden (patriarkaaliseksi) estämiseksi.

Mutta asia ei mene niin. Yhteiskunnassa jokainen on jäsenenä. Täydellinen Järjestelmä kannattaa ajatusta vapaudesta, yksilön vapaudesta, mutta jos sen ei tule olla yhteiskunnallisessa mielessä vastoin yhteisöä ja toisen yksilön vapautta. Esim. avioliitto ja perhe ovat yksikkö ja siinä naisen tulee olla miestä kunnioittava, siinä missä miehen naista rakastava - yksikkö on yhteisen ikeen vetämistä ja se ei voi olla mitenkään avoin (avoliitto on saivartelua, itse en yksiselitteisesti ole sitä vastaan vaan sanon että vakavassa suhteessa se on vähään tyytymistä).

Joten missä naisella menee raja hänen oikeuksissaan?

Se on lapsessa. Se on hänen velvollisuutensa ja se on toinen, elävä ihminen joka luokitellaan sellaiseksi jo raskauden aikana.

Feministit kannattavat niin raiskaajien (ja yhteiskunnan) kastraatiota mutta myöskin lastenmurhaa.


Abortti ei ole naisen oikeutta omaan kehoonsa, se on naisen puuttumista toisen henkilön, eli oman lapsensa elämään ja siihen hänellä ei voi olla murhan kieltävässä yhteiskunnassa minkäänlaista oikeutta.

Mutta abortti ei ole ainoa osoitus tämän oikeuden väärinkäytöstä.

Toinen on pahoinpitely ja elämän pilaaminen mikä kohdistuu lapseen.

[Kuvia klikkaamalla saat ne isommaksi]

Viimeinen lehtileike esittää kysymyksen johon Täydellinen Järjestelmä on vastaus!

Itsekkäiltä tyranneilta, olivat ne feministien pyhimyksiä eli naisia (tai miehiä), on suojeltava kansakunnan jäseniä - kaikkia.

Kuten lehtileikkeessä selviää, ei sikiötä luokitella oikeustoimikelpoiseksi yksilöksi.

Se ei ole täysi-ikäinen eikä se ole holhouksessa vaan äitinsä armoilla joka voi joko murhauttaa tämän tai tuhota halutessaan tämän elämän.

Tämä on ehdottomasti asiantila johon valtion on puututtava.

Kuten lehtileike osoitti, on tuo mies loppuelämänsä sen feministisen tyrannian uhri, vain ja ainoastaan sen politiikan vuoksi että naisella on oikeus muuhunkin kuin omaan ruumiiseensa! 

Taannoin Ruotsissa joka loistaa pohjoismaisella "sivistyneellä yhteiskuntajärjestyksellään", hirveä äiti yllytti miehensä tappamaan 3-vuotiaan tyttärensä. Tällä ei ole minkäänlaista erotusta äitiin joka menee pikku-mengelen eli aborttilääkärin luokse ja ottaa kaavinnan. Molemmissa tapahtuu sama asia. 

Täydellisen Järjestelmän kansallismielisyys suojelee kansalaistaan. Kun kansainväliset tahot ovat vallassa he eivät välitä kansalaisesti, eikä kansanedustajat edusta kansaa ja aja näiden asiaa, vaan luovat lakeja ja uudistuksia jotka heikentävät pienen ihmisen asemaa. Valtion pitäisi olla se vahva perusta ja kivijalka joka palvelee kansaa, eikä kuten vanhempi joka vain esittää lapselleen vaatimuksia muttei koskaan anna mitään samalla mitalla takaisin mikä olisi hyvää.

Toinen mikä aiheuttaa vallitsevan tilanteen on feminismi joka on pääsääntöisesti sekulaari ja humanistinen, käytännössä nihilistinen järjestelmä joka on saanut aikaan sen että epätasa-arvon synonyymi on sovinismi, mutta jollain sairaalla tavalla feminismi joka jo sanana viittaa naiskeskeisyyteen ja naislähtöisyyteen, onkin tasa-arvon synonyymi! Tähän on saatava muutos, joko feminismi on lopetetta laittomana ja epätasa-arvoisena kansallista yhteinäisyyttä hajottavana tekijänä, tai sen rinnalle on tuotava maskulismi joka pitää tilanteen tasa-arvossa.

Tässä blogissa on puhuttu paljon sekulaarin, arvovapaan eli nihilistisen yhteiskunnan tuhoisuudesta, ja sen erinäisistä ilmenemismuodoista. Suomessa abortti on käytännössä vapaa sillä se myönnetään "sosiaalisista syistä" - uranaisella ei ole juuri nyt aikaa ottaa vastuuta sillä hänen on tarve kilpailla miehen kanssa ja voittaa tämä markkinatalouden oravanpyörässä.

Nihilistinen yhteiskunta antaa ymmärtää ettei elämässä ole arvoja, paitsi tietyt vallitsevat velvollisuudet. Elämä ei ole pyhää, vain voittojen maksimointi ja jos siinäkään ei ole hyvä olet sinä nolla. Mutta Täydellinen Järjestelmä joka nostaa naisen hänen ainutlaatuiseen tehtävään, olemaan osana yhteiskunnan peruspilaria eli perhettä voi nainen motivoitua lapsensa suhteen. Henkilökohtaisesti tiedän myös niitä naisia jotka myöntävät että lapsen kautta elämä sai tarkoituksensa. Sen sijaan että eksistentialismin pimeää puolta promotoitaisi ja siihen rohkaistaisi, tulisi toimia täysin päinvastoin.

Feminismin maailmankuva perustuu sille käsitykselle, että autonomia ja vapaus on sitä että saa estoitta sen miltä tuntuu ja mitä haluaa + pakkomielteiselle itsekäälle tyrannialle. Feminismi psyykkaa naisen samalla tavalla kuin miten narsisteja luodaan, se antaa heille käsityksen omasta erinomaisuudestaan mutta samalla kohtelee heitä alentuvaisesti kuin jotain vammaisia, vastuuttomia vammaisia jotka ovat uhreja ja joilla on oikeus kiukkuun kiihotetussa tilassa tehdä mitä haluaa. Nyt, Täydellinen Järjestelmä sanoo: "Aloita ensin itsestäsi.." ja todellakin, myös Täydellinen Järjestelmä kannattaa vapautta ja autonomiaa, ja taistelee orjuutta vastaan mutta se tekee sen valaistuneella tavalla. Se ymmärtää kypsällä ja realistisella tavalla että todellinen vapaus ei ole orjuutta itselleen eikä millekään muulle, todella vapaa yksilö voi olla vapaa vaikka vankilassa. Victor Frankl joka selvisi keskitysleiristä sanoi että vaikka natsit omistivat jopa hänen kehonsa, he eivät saaneet hänen asennettaan ja tahtoaan! Vapaus on sitä että voidaan kieltäytyä jopa siitä mitä halutaan. Ja kyllä, Täydellinen Järjestelmä kannattaa itserakkautta, sillä voit rakastaa lähimmäistäsi vain sen verran kuin itseäsi, mutta tällä on ero feminismin pohjafilosofialle ominaiselle itsekyydelle joka on vain pakkomielle omaan itseensä, ja se ei saa yksilöä käyttäytymään rakastavasti itseään eikä toista kohtaan, vaan periaatteesta sen on oltava minä-minä-minä vaikka sen lopputulos olisi sama kuin pyytäisi karhua lyömään hyttysen takaraivoltaan.

Se nihilistinen henki, tai hengettömyys joka on kasvualustana niin kapitalismille kuin feminismillekin on pohjimiltaan vailla minkäänlaista perustaa, jolloin kaikki moraali ja arvot on ripustettu ilmaan. Ensiksi valistuksen ajan "rationalistit" etsivät nihilismin vasemmasta aivolohkosta, ja tekivät siitä egon kulkuvälineen rationalisoiden kaiken muun kuin ajattelunsa (itse asiassa, rationalismin suora käännös olisi suhteellisuudentaju) ja kun tämäkään ei auttanut tarkoituksettomuuden filosofian viitekehyksessä löytämään ratkaisua, siirryttiin tunteeseen jolloin kävi sama juttu, jolloin femiininen puoli pääsi valtaan poliittisella korrektiuudella jolloin faktat voitiin kumota puhtaasti tunnesyistä. Kuitenkin nihilismin vuoksi feministit eivät voi vaatia mitään, mutta he tekevät niin silti, sillä heidän maailmanmallinsa on samanlainen kuin kapitalisteilla jotka ovat kaikessa muussa arvovapaita paitsi päämäärässään - he eivät tietenkään kerro sitä ettei heillä ole perustetta vaatimuksilleen, jolloin kyseessä on ikään kuin sosiaalisdarwinismille omistautuneiden selkäänpuukottajien juoni jossa tyhmä ei ole se joka esittää vaatimuksen vaan se joka siihen lankeaa.  Mitä he tekevät kun Täydellisen Järjestelmän liike nousee ja osoittaa valonsa heihin, tietävätkö he mitä tehdä kun heidät on paljastettu?

Taisteleva naisasialiike ärsyttää minua, koska se ei näytä pyrkivän muuhun kuin siihen että naiset pääsisivät mukaan toteuttamaan miesten alullepanemaa hävityksen politiikkaa. - Pentti Saarikoski


Nyt, miksi et ostaisi myös paitaa - vaatteet on mun aatteet - klikkaa tästä!

Ei kommentteja: